Tentoonstelling Albert Wester

Foto-expositie Albert Wester op MS Friesland

Vanaf begin augustus zijn foto’s van Albert Wester te zien aan boord van ms Friesland. Op het Salondek hangt een serie van tien landschapsfoto’s die hij op Terschelling maakte: het eiland in soms sprookjesachtige, bijna mystieke verschijning. Om de dynamiek en beweging zichtbaar te maken in de foto’s maakt hij gebruik van lange sluitertijden die soms variëren van enkele seconden tot enkele minuten (long exposure fotografie).

Annemieke van Brummelen, Rederij Doeksen: “Opnieuw een aanwinst, deze expositie. Een paar weken geleden werden de exposities van Anno Smit en Jacoba de Graaf al gelanceerd op het pas gerenoveerde Promenadedek. Met deze grote expositie van de werken van Albert Wester – opnieuw een eilander fotograaf – tonen we een heel andere kant van het eiland.”

Albert Wester woont sinds 2006 op Terschelling en is werkzaam als medewerker technische dienst bij Westcord Hotel Schylge. Samen met collega-fotograaf Anno Smit tekende hij ook voor de landschapsfoto’s die sinds vorig jaar de gerenoveerde toiletblokken van ms Friesland sieren.

Tentoonstelling Albert Wester‘Mystiek Terschelling’, foto Albert Wester
Onderwerpen
 
-- Advertentie --