Categorieën
Algemeen

15 jaar Skylgenet.nl!

Een bijzondere dag vandaag: Skylgenet.nl bestaat in de huidige vorm alweer 15 jaar! Dat wordt nu gevierd met een nieuw likje verf, na de laatste grote update in 2013.

Veel bezoekers hebben zich de laatste tijd (terecht) afgevraagd of de website nog wel actief was. Daar waar de nieuwsberichten elkaar in het verleden in hoog tempo opvolgden, verschijnen ze de laatste paar jaar zeer onregelmatig.

Skylgenet is altijd een hobbyproject geweest, gestart en onderhouden door één persoon. Destijds nog op school, met zeeën aan vrije tijd. Inmiddels, 15 jaar later, is die tijd vaak schaars. En dat zie je helaas terug in het nieuwsoverzicht.

Maar, de website wordt op de achtergrond nog wel degelijk netjes onderhouden en de webcams blijven ongekend populair. Op het moment van schrijven zijn twee webcams helaas al langdurig defect (Dellewalbaai en Terras De Branding), maar die zullen gelukkig later deze maand weer in ere hersteld worden. Eind september zijn zowel de webcam bij Stayokay als die bij De Branding na een langdurige storing weer in ere hersteld.

Met de mijlpaal van 15 jaar Skylgenet.nl en de verse nieuwe look, is er ook de ambitie om de nieuwsvoorziening in de toekomst weer actueler te houden. Dat zal niet in het hoge tempo van voorheen gaan, maar het is wel de bedoeling om dat vaker te doen dan de afgelopen tijd.

Op naar de volgende 15 jaar!

-- Advertentie --